Управление на отдел продажби (ISBN: 9789546854582)

Управление на отдел продажби (ISBN: 9789546854582)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

УПРАВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ
Години наред отделите по продажби в много фирми се изграждаха и работеха спонтанно, опирайки се на интуицията на конкретни личности и разчитайки на благоприятно стечение на обстоятелствата. Настоящата пазарната ситуация и присъединяването ни към Европейския съюз изискват все по-квалифициран подход при организацията на продажбите на всички нива, дори и в най-малките компании.
В настоящата книга в достъпна форма са разгледани ключовите въпроси, свързани с управлението на продажбите:
Търсене, привличане и мотивация на подходящи кадри;
Структура на отдела по продажби
Планиране, стандарти и оценка на ефективността
Печеливши методи за управление на търговския персонал;
Системи за увеличаване на продажбите, доказани в практиката.
Книгата е предназначена за мениджъри и сътрудници в отдел продажби, супервайзъри, желаещи да повишат своето професионално ниво, а също така и за ръководството на крупни, средни и малки компании, чиято дейност изисква добра система за продажби. В допълнение на това тя ще бъде полезна и за студенти от факултетите по икономика и мениджмънт както и за тези, които са се учили само в „школата на собствения горчив опит\".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^