Управление на промяната и прехода (2005)

Управление на промяната и прехода (2005)

Управление на промяната и прехода (2005)

от 13,50 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Мениджмънт, Право, Психология
Езикбългарски
Брой страници144

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Справянето с всяка промяна и криза е трудно б съвременния бизнес и особенно в толкова турбулентната среда, в която са поставени мениджърите днес.
Управление на промяната и прехода предлага всеобхватни съвети и средства за контролиране на нивата на стреса и за споделяне на информация по време на преход. Основни акценти в книгата са:
Признаване на нуждата от организационна промяна;
Осъществяване на различни подходи към промяната;
Подготвяне на структурни промени, например сливания и
придобивания;
Ново лидерство;
Овладяване на емоционалните реакции, свързани със съкра
щаването на работната сила и помагане на хората да се
адаптират;
Запазване на конкурентоспрсобност та по бреме на бурна
промяна.
Наред с това, читателите могат да получат безплатен достъп до интерактивни инструменти в Интернет на адрес:
//www. elearning. hbsp. org/businesstools
Поредицата Harvard Business Essentials е предназначена да осигури изчерпателни съвети, персонални наставления, информация и напътствия по най-важните въпроси на бизнеса. Черпейки от богатството на Harvard Business School Publishing, както и от други източници, тези кратки ръководства са внимателно изготвени, за да предоставят един изключително практичен ресурс на читатели от всички нива на професионалната подготовка. За да бъдат гарантирани качеството и прецизността, всеки том е прегледан основно от специализиран съветник, представител на бизнес школа от световна класа. Независимо дали сте нов мениджър, интересуващ се от подобряване на уменията си, или пък опитен изпълнителски кадър, желаещ да разшири своя личен кръгозор, тези ориентирани към разрешаването на проблеми книги ще би предложат надеждни отговори.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^