Управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове 2016 (ISBN: 9789546082398)

Управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове 2016 (ISBN: 9789546082398)

от 18,00 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиПраво, Социални науки
Езикбългарски
Брой страници374
Тегло542

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Комплексният характер на съдържанието, задълбоченият анализ и разработените практически подходи за прилагане на правната уредба – дело на авторитетни специалисти, превръщат това двутомно издание в истински пътеводител в усвояването и прилагането на новата правна уредба на обществените поръчки и на управлението на средствата от европейските фондове.

Съдържание:

Тази книга Ви предлага комплексно приложно знание по новата правна уредба на управлението на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

В подробен коментар са анализирани и разяснени основните положения на Закона за управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове:

действие, предмет и приложно поле;
принципи, програми и институционална рамка;
насоки за кандидатстване и изпълнение на проекти;
условия и ред за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ;
проекти, по които се предоставя безвъзмездна финансова помощ;
административният договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ;
верифициране на разходите, администриране на нередности и финансови корекции.

Публикувани са нормативните текстове на Закона за управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове, както и на Регламент (ЕС) № 1303/2013 на Европейския парламент и на Съвета от 2013 г.

Представени са образците на формуляри и други приложни документи, утвърдени на основание на чл. 26, ал. 2 и чл. 28, ал. 2 на ЗУСЕСИФ.

Авторската разработка е дело на доц. д-р Мария Казанджиева – водещ специалист в областта на управлението на средствата от европейски фондове и автор в изданията на ИК „Труд и право.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^