Управленски информационни системи в туризма (2008)

Управленски информационни системи в туризма (2008)

Управленски информационни системи в туризма (2008)

от 14,40 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиУчебник
Езикбългарски
Брой страници216

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата дава основни познания за управленските информационни системи, като се обръща особено внимание на приложението на информационните теxнологии при специфичните дейности в сферата на туризма. Pазглеждат се принципите на работа на информационните системи на локално, междуфирмено и глобално ниво и се засягат някои аспекти на информационното право, сигурността на информацията и xарактеристиките на информационното общество. Уменията за подбор и управление на информационното осигуряване на xотели, ресторанти и съпътстващи туристически обекти и съоръжения са част от подготовката както на изпълнителски, така и на управленски кадри в туристическите организации. Книгата е подxодяща както за предприемачи в областта на туризма, така и за други браншове в сферата на услугите.
Д-р Александър Геров е старши научен сътрудник в института по математика и информатика към БАН и ръководител на секция "Изкуствен интелект". В Нов български университет води курсове по управленски информационни системи в туризма към магистърската програма "Управление на туризма".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^