Упълномощаване чрез Рейки (2004)

Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В тази книга Пола Хоран, опитен Рейки майстор, практикуваща Рейки по целия свят, описва как точно действа енергията Рейки, как може да се използва тя и въздействията, които могат да се постигнат с нея. Рейки ни дава достъп както до собствените ни вътрешни лечебни сили, така и до фината енергия, която съществува във всички вътрешни и външни проявления на живота. Всеки един от нас може да постигне упълномощаването с жизнената сила на Рейки и да я използва за доброто на себе си и на ближните си.

Авторката обяснява Рейки с помощта на много практически упражнения, изпитани през дългогодишната й практика, и дава описание на механизма на духовното лечение. Заедно с това тя разкрива как цветовете, тоновете, кристалите и масажът могат да се включат в лечебния процес на Рейки.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^