Усмихнатият труп (2006)

Усмихнатият труп (2006)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиФентъзи, Литература
Езикбългарски
Брой страници534

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Откриването на живи и извънредно устойчиви човешки клетки върху Плащеницата от Торино води до невероятен генетичен експеримент, свързан с пророчествата от Светото писание. Сега Джеймс Босеньор, автор на В неговия образ, продължава епичната мистериозна история за американския дипломат Кристофър Гудман – клонингът на Иисус Христос...

В Йерусалим месианските евреиКум Дамах Патар развиват свръхестествените си способности в служба на своя водач Апостол Йоан. Обречен да остане жив от библейски времена до Второто пришествие на Христос, той чака изпълнението на своите видения за Края на времето, описани в Апокалипсиса.
Но Йоан и неговият съратник, отстъпникьт-хасид рави Саул Коен, нямат
намерение да чакат безучастно Апокалипсиса. Те планират да го предизвикат.
Впрягайки силата на своите последователи, Йоан и Коен възнамеряват да
унищожат третината от земята, водата и въздуха като пренасочат три
астероида от техните космически орбити, превръщайки ги в огнен дъжд, който да опустоши Земята. Но истинският ужас настъпва, когато двамата отмъстителни пророци изпращат на оцелелите чума, осакатявания, демонични обсебвания и повсеместни убийства.
Кристофър Гудман не може да направи нищо, за да облекчи страданията и да сложи край на клането, докато цялото човечество не разбере истинската природа и източника на ужасите, завладели света.
За човешката раса е настъпило времето за окончателен избор между доброто и злото, между спасението и унищожението. Но ако Кристофър Гудман е прав, съдбата на хората може да се окаже много по-различна, защото в Библията има разпръснати знаци за една невероятна тайна, която разкрива истинското бъдеще на човечеството...
И истинската природа на Бог.
"Джеймс Босеньор използва фина смес от наука, политика и религия, за да украси тази величествена история. "
- Чарлз Шефийлд, носител на наградите "Хюго" и "Небюла"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^