Уволни шефа си! (2008)

Уволни шефа си! (2008)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Маркетинг, Мениджмънт
Езикбългарски
Брой страници208

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Как да превърнеш любимото си занимание в препитание

Присъединете се към революцията "Уволни шефа си!" Всяка седмица хиляди хора по цял свят уволняват своите шефове. Дошло им е до гуша да угаждат на някой друг и искат да работят за себе си.

Познато ли ви е това чувство на абсолютна непоносимост към недомислиците на вашия шеф? Ако отговорът е "да", значи и за вас е задухал вятърът на промяната.
В "Уволни шефа си" Джонатан Джей ви предлага метод за преврат, който няма да ви отнеме 20-ина години и не изисква подкачане по барикадите! Единственото, което трябва да направите, е да УВОЛНИТЕ ШЕФА СИ и да вземете бъдещето си в свои ръце. Стъпка по стъпка авторът ще ви посвети в изпитаните "правила" за създаване и развиване на собствен бизнес.
Джонатан Джей не е поредният бизнес експерт, чиито познания са само в областта на теорията. Всеки един от съветите на автора е извлечен от личния му опит на човек, уволнил шефа си и изградил собствен бизнес, който днес му носи не само пари, но и удовлетворение. Той ще ви спести стотици часове скъпи курсове по маркетинг, продажби, планиране, финанси и счетоводство. Доверете му се и ще научите как:
* да съставите успешен бизнес план
* да привлечете потребители
* да си създадете пололожителен имидж
* да договорите изгодна реклама
* да управлявате умно своя бизнес
* да се поучите от грешките на другите

и най-вече как да УВОЛНИТЕ ШЕФА СИ и ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ЛЮБИМОТО СИ ЗАНИМАНИЕ В ПРЕПИТАНИЕ!

Джонатан Джей е основател на Коучинг академията – водеща консултантска организация за бизнес в Европа. Той е обучил повече от 5000 души как да започнат и да развият печеливш бизнес. Провежда редовно конференции и семинари. Водещ е на популярното шоу по телевизия BBC "Създай си нов живот", което помага на англичани да се установят в чужбина и да се развиват професионално там.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^