Вашите слаби места (ISBN: 9789544745653)

Вашите слаби места (ISBN: 9789544745653)
Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Езикбългарски
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

* Кой сте вие?
* Как описвате себе си?
* Кое ви пречи да живеете щастливо и пълноценно?

Тази книга е посветена на щастието. По-точно на начините, по които можем да го изживеем. Тук няма да намерите сложни философски размисли, посветени на този извечен човешки проблем. Душевното здраве (ако приемем, че то е другото име на щастието) е естествено състояние на човека и средствата за неговото постигане са достъпни за всекиго – казва авторът. Според него печелившата житейска комбинация е упорита работа, здрав разум, хумор и увереност в собствените сили. Не става дума за сурови формули, усвояване на трудни психологически техники или пренапрягане на волята. Книгата предлага приятен подход за вглеждане в себе си, в собствената си жажда за живот и в начините, по които избираме да се самоосъществим.
Като разглежда ежедневното поведение на човека, Уейн Дайър успява да възбуди нашето внимание и прозорливост към онези невидими психически бариери, с които сме се сраснали още от детството и ни пречат да бъдем пълноценни, безгрижни, наслаждаващи се на потока на живота същества. Мнозина ще припознаят себе си в описанието на слабите места, които в цивилизования свят са се превърнали в отрова във взаимоотношенията и което е по-сериозно – станали са основа на неприемането на собствения Аз, на отхвърлянето на собствената личност, на недоглеждането на собствената човешка стойност.
Ако сте направили избора да бъдете естествен деец и щастлив човек – тази книга е за вас.

Уейн У. Дайър, доктор по философия, е известен в целия свят писател и лектор в областта на самоусъвършенстванет о. Той е автор на 28 книги, на множество аудиокасети и видеопрограми, участвал е в хиляди предавания по телевизията и радиото.
„Вашата свещена същност, „Проявете съдбата си, „Мъдростта на вековете, „Има духовно решение на всеки проблем, както и бестселърите на „Ню Йорк Таймс – „10 тайни на успеха и вътрешния мир и „Силата на намерението – са представяни в специални предавания на националната телевизия. Дайър е доктор по педагогическа психология в „Уейн Стейт Юнивърсити в Ню Йорк.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^