Вдъхновени от красотата (2006)

Вдъхновени от красотата (2006)
Описание
Ключови думиЕзотерия
Брой страници296

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Вие търсите? Аз също съм търсач като вас Сега ви намирам да държите тази книга в ръцете си. Вашият избор прави възможна нашата среща. Изпитвам радост, когато си помисля, че ние хората имаме възможност да споделим преживянето, да обменим опит и така да дадем възможност на самите себе си да станем малко по-добри. Нека тази книга даде на всеки един неин читател онова, от което той се нуждае. Нека любовта и красотата, заложена в света; В който живеем, отново да блесне и да засияе* завинаги в небосвода на нашия нелек живот. Така, мисля си, ще можем отново да възстановим Рая на планетата и да заживеем както нашите предци, които са имали щастието да водят божествен начин на живот. Силата е в нас. Нека събираме знанието как да я използваме, за да бъде това, което е било в началото!
И всичко зависи от нас! Успех!\"
Станислав Петров Спасов е роден на 18.06. 1981 г. в гр. Перник. Завършил е ССУ „Христо Ботев\"\' в гр. Дрен, специалност Дърворезба и рисуване. Участвал е в редица конкурси и има връчена национална награда за рисунки на кукери. Литературата го увлича още от ранно детство. Участва в различни литературни кръжоци. Повече от пет години сзанимава с аналитични изследвания върху книгите на Владимир Мегре \"Звънтящите кедри на Русия\". Автор е на редица статии и разкази, публикувани на страниците на вестник „Родово Имение\", още от началото на неговото издаване. Като доброволен сътрудник на вестника се включва от все сърце в разпространение на \' идеята за изграждане на Родови имения в Република България. От началото на 2006г. е жител на първото екологично селище в България - „Васил Левски\" в Сакар планина, изградено на * принципа на Родовите имения, залегнали в книгите на Владимир Мегре.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^