Вечната въртележка (2013)

Описание
"Правителството ни, което твърди, че е правителство на целия народ, работи за интересите само на една обогатяваща се олигархическа прослойка. Опитът да се увеличи БВП напомня зайчето, което тича след моркова. БВП не може да се увеличи. Първо трябва правителство, което да ограничи печалбите на олигархическата върхушка. Помпане с траншове и заеми е наркоза, от която някой ден ще се събудим като гърците.
Оставете понятия като "капитализъм" и "комунизъм". Вместо тях има мизерия. Няма защо да се оправдаваме с едно минало. Поуките от миналото не оправдават, с лице обърнато назад, да се стигне до едно бъдеще.

Животът не е театър, в който куклите сме ние. Кукловодите са далече, дигизирани с цветовете на различни партии, за да не се види кой е кукловодът. Театърът на живота е наш и нямаме нужда от помощници - други режисьори. При въртележката ненужното трябва да отпадне. За всяка грешка властта трябва да плаща сега, а не да иска доверие назаем. "

Авторът
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^