Величка Димитрова, Стефан Манев, Адриана Тафрова (ISBN: 9789540121215)

Величка Димитрова, Стефан Манев, Адриана Тафрова (ISBN: 9789540121215)

Величка Димитрова, Стефан Манев, Адриана Тафрова (ISBN: 9789540121215)

от 10,50 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиУчебник
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Готови ли сте за матура? Проверете знанията си по химия и опазване на околната среда и се подгответе за държавния зрелостен изпит. Издателство „Просвета ви предлага помагало, което включва:
учебно-изпитната програма за зрелостния изпит по химия и опазване на околната средавъпроси и задачи по отделните теми от програмата, както и основните представи и понятия по всяка тема примерни изпитни варианти за проверка на знанията и уменията, съобразени с формата на зрелостния изпит по програмата на МОН отговори и решения на въпросите и задачите, което ще ви даде възможност за самостоятелна работа
Помагалото може да се ползва и за подготовка на кандидатстудентски изпит по химия и опазване на околната среда.
За авторите доц. д-р Адриана Тафрова – преподавател по химия в СУ „Св. Климент Охридски, Департамент за езиково обучение доц. д-р Стефан Манев – ръководител на Катедра по химия в ЮЗУ „Неофит Рилски, Благоевград доц. д-р Величка Димитрова – преподавател в Катедра по методика на обучението по химия в ЮЗУ „Неофит Рилски, Благоевград Авторите участват в създаването на регламента и задачите по химия и опазване на околната среда за държавните зрелостни изпити.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^