Великите магове (ISBN: 9789548126342)

Описание
Ейдриън Гилбърт е автор, отдал двадесет и пет години от живота си на проучване на езотеричните традиции на Египет и Месопотамия. В последната си книга "Великите магове" той тръгва по следите на най-загадъчната история в Библията, историята за тримата мъдреци, предприели дълго и опасно пътуване, за да поднесат дарове на младенеца Исус.
Гилбърт стига до невероятното откритие, че маговете са част от тайно братство, наречено Учители по мъдрост. Те са от малцината, призвани да съхранят за поколенията тайното знание, идващо още от времето преди построяването на най-старите паметници - египетските пирамиди. Изгубено през вековете, знанието за тайното братство стига до нас, благодарение на тайнствените и странни учители Гурджиев и Успенски.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^