Вино и сафари (2010)

Вино и сафари (2010)
Описание
Ключови думиБългарска литература, Роман
Брой страници244

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Трилогията „Вино" се състои от книгите „Вино и молитви" (2007), „Вино и сафари" (2010), „Вино и чудеса" (предстояща), всяка от които представлява самостоятелен роман, написани вдъхновено и в различен стил, и вероятно най-доброто, сътворено от голямата българска писателка Неда Антонова.

Аз съм Душа и на мене е посветена тази книга... Дани, героят на „Вино и сафари", в Книга първа „Вино и молитви" напуска земния живот, за да премине в необятния и всеопрощаващ нематериален свят. И въпреки че там преживява събития, изпълнени с лъчезарната хармония и пълна духовна удовлетвореност, отново иска да се върне в джунглата, наречена земно битие, макар да знае, че тук го очаква жестокост, самота, болка... Но и взаимност... Защото Земята е единственото място във Вселената, където съществува чувството любов.

Приключенията на духа във времето между два живота - с тяхната привидно недоказуема реалност и приказна всевъзможност - съставляват митологията на човешката душа. Те са ехо от бъдещето - толкова невидимо и сътворимо, колкото и миналото.

Жаждата да си жив въпреки всичко! За нея е тази книга. И за смъртта.

Само смъртта дава шанс на човека да остане безсмъртен: хилядократното редуване на раждане и умиране прави всяко разумно същество едновременно връстник и на далечните си предци, и на бъдещите си правнуци. Защото Човек - това значи Вечност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^