Visual Basic 2005 Стартов пакет (ISBN: 9789546561497)

Visual Basic 2005 Стартов пакет (ISBN: 9789546561497)
Описание
Ключови думиПрограмиране

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Ако сте готови да започнете да програмирате на Visual Basic 2005, но не знаете откъде точно да започнете, тази книга и компактдиск са точно каквото ви трябва за начало.
Практичният, насочен към конкретни задачи, подход, заедно с множество съвети и допълнителни техники ви тласкат напред в най-важните концепции относно Visual Basic 2005. За много кратко време ще може да поемете контрол върху програмирането, да прилагате знанията си в реални ситуации и да получите бързи резултати.
Какво ще научите в тази книга
Как се инсталира Visual Basic 2005 Express Edition и как да се ориентирате в средата.
Разнообразни детайли за потребителския интерфейс, събитийно програмиране и достъп до данни.
Начини за писане на правилен програмен код и създаване на допълнителни функции за вашите приложения.
Как Visual Basic 2005 Express Edition улеснява обработката на XML, шифрирането на данни и извеждането на уведомителни диалози.
За кого е тази книга
Тази книга е за начинаещи програмисти, които са готови да започнат със свои собствени приложения наVisual Basic 2005 Express Edition. Не е необходим опит в програмирането.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^