Виза за Англия? Не, благодаря! (ISBN: 9789543300242)

Виза за Англия? Не, благодаря! (ISBN: 9789543300242)

от 3,60 лв 2 оферти
Описание
" Тази книга е първи по рода си опит да се разсеят или поне провокират за истинност някои заблуди, грижливо насаждани на средния българин от тъй наречените псевдодемократи през последните 15 години. Това, което сме чували от тях, е, че трябва да искаме у нас да стане като на Запад. Че там хората живеят по-добре, че са по-щастливи, че всичко е наред. За мен лично това е поредната Голяма лъжа, която е впрегната да работи за една-едничка цел: обогатяване на псевдодемократите, експлоатирайки най-искрените човешки стремежи за по-добър и справедлив живот. Не след дълго ще се окаже, че и това "Светло бъдеще" е било илюзорно, че то няма да ни даде това, което сме очаквали, а за пореден път от човешката история ще ни превърне в послушни роби на системата.

Книгата посвоему е и опит за реабилитиране на позагубената ни национална гордост, а гордостта е оръжие и тези, които го изгубят, не ги чакат добри времена...

Е, братя българи, не е ли време да се въоръжим и ние с малко самочувствие, и то от онова, дето е в състояние да премества планини, както твърди народният епос.

Време е! Тогава?

Виза за Англия? Не, благодаря!
Виза за англичаните - да!

Приятно четене... "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^