Вяра, изграждана в семейството (2011)

Вяра, изграждана в семейството (2011)
Описание
Води Бокам е написал една вдъхновяваща и убеждаваща книга, която предизвиква родителите да поставят високо в приоритетите си духовното развитие на своите деца. Ако спасението и освещаването на децата ви е от първостепенна важност за вас, прочетете тази книга. Тони Еванс, пастир на църква в Далас и автор на книгата Няма повече място за извинения – време е да станем сериозни.

„Всеки християнин, който е родител, трябва да прочете Вяра, изграждана в семейството! Не съм срещал друга книга на тази тема, която да включва едновременно библейско поучение, провокативно мислене и богословско обосноваване, редом с практична помощ и споделяне на личен опит. Проф. Дон Уитни, преподавател по Духовно формиране в Южно-баптистката богословска семинария, Луисвил

„Вяра, изграждана в семейството предоставя на родителите християни основните принципи, чрез прилагането на които да възпитат поколение млади хора, което да е способно да повлияе във всички сфери на обществото. Нанси Пиърси, ученичка на Франсис Шефър. World Journalism Institute. Авторка на Душата на науката и Пълната истина.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^