Водата пратеник на Бога (ISBN: 9789548477932)

Водата пратеник на Бога (ISBN: 9789548477932)

Водата пратеник на Бога (ISBN: 9789548477932)

от 10,20 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиЕзотерия, Йога, Религия, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници232

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

\"Мисля, че преди Адам и Ева именно водата е съдържала съзнанието на Бога. \"
Масару Емото

Легендите за водата, които идват от дълбоката древност, днес оживяват в лабораторните експерименти и открития на модерната наука. Оказва се, водата възприема, съхранява и предава информация. Тя притежава особена форма на съзнание, защото отразява енергията и мислите, на чието въздействие е подложена. Животът на Земята не би могъл да съществува без нея. Тя е нашата връзка с Космоса, тя ни превръща в деца на Вселената.

Ако всичко това ви изглежда пресилено, прочетете книгата. Авторът привежда десетки конкретни примери, цитира мненията на авторитетни учени, които разкриват уникалната роля на водата за сътворението на живота и човешката еволюция. Книгата е своеобразна кратка енциклопедия и пътеводител в една удивителна и малко позната област на съвременната наука. Днес мнозина изследователи предричат, че ХХІ век може би ще бъде векът на водата – водата, която все още не познаваме, но която съставлява над 70% от човешкото тяло.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^