Водата - живот и здраве (2015)

Още оферти

Описание
Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, професор, заслужил изобретател на Русия, носител на Държавна награда, като водещ народен лечител на Русия е удостоен с най-високата награда в тази област – кехлибарена „Магистърска звезда.
От 1959 г. в продължение на 30 години се занимава с космическа медицина.
Тази книга е за още едно чудо на природата – водата, без която животът на Земята не би бил възможен. Проф. Неумивакин е разработил и прилага на практика своя система за оздравяване на организма и е автор на много популярни книги, в това число „Кислородната вода, разказва за значението и ползата от водата от гледна точка на биохимичните и енергийните процеси, протичащи в човешкия организъм. И най-важното – как практически да запазим здравето си и да се справим дори с „неизлечимите заболявания, като употребяваме обикновена вода, която в действителност не е чак толкова обикновена.

* КАК ДА ПОЛУЧИМ ПОЛЕЗНА ВОДА
* „ЖИВА И „МЪРТВА ВОДА
* СОЛТА КАТО ЛЕКАРСТВО
* ЗНАЧЕНИЕ НА ВОДАТА ЗА ОРГАНИЗМА
* „ПОМПИ НА ТЕЧНОСТИТЕ В ОРГАНИЗМА
* КАК СЕ ХРАНИМ
* ИЗВЕЖДАНЕ ОТ ОРГАНИЗМА НА ОТРАБОТЕНИТЕ ВЕЩЕСТВА И СОЛИТЕ
* ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА
* КОЛКО И КАКВА ВОДА ДА ПИЕМ
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^