Vorbereitung auf die Deutsch-Olympiade die 11. Klasse (2010)

Vorbereitung auf die Deutsch-Olympiade die 11. Klasse (2010)
Описание
Ключови думиЕзици, Езици, Учебник
Брой страници148

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Vorbereitung auf die Deutsch-Olympiade die 11. Klasse има за цел да послужи на учениците от 11. клас на профилираните гимназии и паралелки, изучаващи интензивно немски език, при подготовката им за областен и нaционален кръг на олимпиадата по немски език.

* В помагалото са разработени 20 тренинг-варианта за подготовка за областния кръг и 10 варианта (Beispielthemen) за подготовка за националния кръг на олимпиадата по немски език.
* Помагалото е подходящо както за подготовка за олимпиадата в часовете по немски език, в часовете за СИП, в курсове и кръжоци, така също и за самостоятелна работа и затвърждаване на знанията по немски език на ниво B1 до B2 на Общата европейска езикова рамка. Това диференциране е постигнато чрез автентични текстове, съобразени с изискванията на учебните програми за съответното езиково ниво.
* Езиковото помагало може да се използва успешно и за упражнения в часовете по немски език на профилираните паралелки.
* Помагалото съдържа ключ за проверка на отговорите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^