Врабче в черупка (2012)

Още оферти

Описание
Кратките стихове на Златна са уловени емоции, мигновени възприятия, изплъзнали се съкровени признания, неочаквани ракурси в делничното, които те карат да се чувстваш празнично.
Стихове ефирни, свободни, наситени с размисъл.

Златна Костова е преводач от и на английски, радиоводещ, журналист, поет, и най-вече артистична натура. Талантът й на преводач е безспорен и в това са убедени всички, които помнят репликите на героите в култовия телевизионен сериал „Ало, ало, които за пети път следят „Приятели, „Женени с деца и много други. Превежда поезия, проза и драматургия. Номинирана е за Наградата на София 2003 за превода на сериала „Ало! Ало! (излъчван 11 пъти) и за Наградата на СПБ за 2004 г. за същата книга.
Работи в БТА. Завежда „Международна дейност и протокол. Водеща е в ежеседмично предаване в БНР „Приключения в страната на радиото.
„Врабче в черупка е първата поетична книга на Златна Костова.
Художник на изданието е Рада Якова.

„Всичко, с което се захващам, правя с лекота и обич
Златна Костова
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^