Всичко може да се договори (2002)

Всичко може да се договори (2002)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Психология
Езикбългарски
Брой страници346

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.500 кг

Написана на професионален език, тя става още по-необходима с тестовете за самооценка, където всеки може да провери знанията и уменията си в трудната област на преговорите за постигането на най-изгодна сделка.

Това са тестове за самооценка със закрити въпроси, отговорите на които са дадени в края на всяка глава. Резултатите от избора ви се категоризират чрез аналогията с поведението на Магаретата, Овцете, Лисиците и Бухалите.

Всичко може да се договори ни учи на непоклатимата логика на перфектния преговарящ и на езика на сделката, прилаган от практиците преговарянето по цял свят.

Тук детайлно се разглеждат всички аспекти на преговарянето и задълбочено се анализират възможностите за постигането на най-добър финансов резултат.

Тези сравнения са употребени с образователна цел, защото според автора хората учат най-добре чрез запомнящи се дейности, проиграни в забавен контекст.
В процеса на четене на книгата уменията ви да преговаряте ще се увеличат драматично. Ще се научите да печелите при преговори и винаги да постигате най-добрата сделка.

Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Това напълно преработено и осъвременено трето издание на един от световните бестселъри върху преговарянето представя тест за самооценка със закрити въпроси в началото на всяка глава. Отговорите на автора са в края на главите. В процеса на четене на книгата уменията ви да преговаряте ще се увеличат драматично. Ще се научите да печелите при преговори и винаги да постигате най-добрата сделка.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^