Всичко за източния масаж (2006)

Всичко за източния масаж (2006)
Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Брой страници272
Тегло309

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Внимателният и целенасочен масаж преодолява стреса премахва напрежението, лекува болестите, регулира дишането и сърдечната дейност, създава предпоставки за съвършено здраве, благополучие и дълголетие. Това уни¬кално издание ще ви даде възможност да се запознаете с тайните на източния масаж отвътре и да овладеете начин, на неговото прилагане. На Вашето внимание предлагаме обемен, точен и разбираем справочник, в който Валентин Селиванов показва различни видове техники за масаж - с повече от 1000 илюстрации - основа на вековните тера¬певтични практики на Изтока, които са прецизирани през години те в медицински условия. Наред е основните насоки и препоръки за предпазване от съвременни те заболявания, книгата съдържа многобройни приложения за преодоля¬ване на най-често срещаните болести, освен това дава надежди указания за прилагане на специализираните тех¬ники при цена и възрастни.
Удобен и приложим, този справочник предлага помощ, от която всеки и по всяко време би могъл да се възползва. Освен е лечебното си действие и култивирането на анти-медикаментозна култура, той ни учи. че масажът е любов и предлага е що приятно и многоизмерно пътуване в изследването и по-доброто мешане на тялото в неговото естествено състояние - съвършеното здраве.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^