Всяка неделя: Легендата и нейните герои 2002 (2005)

Всяка неделя: Легендата и нейните герои 2002 (2005)

от 8,10 лв 2 оферти
Описание
36 емисии - полемики - скандали - интервюта - версии за печата - гореща линия - световни звезди

През 2002 година бях изправен пред тежък избор. Но накрая все пак успяха да ме убедят. Пък си и казах: "Нали толкова често си повтарял, че е по-добре да се износиш от работа, отколкото да ръждясваш! Тогава започвай!" И започнах.

Атаката срещу "Всяка неделя" изпревари дори и премиерата й. Квиченето продължава и досега с незначителен с незначителен успех. Нищожествата веднага се подразниха от девиза й: "Ние сме това, което сме били! Другите да се променят!"
От тази книга вие ще видите, а от доста месеци го виждате на екрана, кой е бил прав. Тя представя живота на "Всяка неделя" между май и декември 2002-а. Това е една колажна книга /първа от поредица от 3 тома/. Отделни документи и публикации са оставени да спорят помежду си, или с включените стенограми от телевизионни разговори.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^