Вълшебна пътечка към музиката Учебно помагало по направление Музика за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807323)

Вълшебна пътечка към музиката Учебно помагало по направление Музика за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807323)

от 1,35 лв 2 оферти
Описание
Помагалото по музика съдържа 8 страници, от които 6 са за онагледяване на особено важни елементи от образователното съдържание по направлението и 2 – за диагностика на постиженията на входа и на изхода на трета група.
Работата по направлението се осъществява и с помощта на 6 дидактични табла за групова работа. Те имат за цел да развиват интереса към музикалното изкуство и да създадат у децата желание за емоционално общуване с различни музикални творби, да ги подпомогнат при изграждането на умения за участие в различни, достъпни за възрастта, музикални дейности. Учебната книжка и таблата са непосредствено свързани с произведенията за слушане и пеене, включени в звуковите носители.
Подборът на музикалния репертоар за изпълнение включва авторски и народни песни. Предложени са както вокални, така и разнообразни жанрови и програмни инструментални творби, близки до детското светоусещане.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^