Вътрешният компас (ISBN: 9789545297366)

Вътрешният компас (ISBN: 9789545297366)
Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

\"Вътрешният компас\" – продадена в над 500 000 екземпляра – е книга за личностното развитие и промяна, но и ръководство за действие, от което са почерпили вдъхновение множество крупни организации и корпорации със световна известност. Написана под формата на ПИСМА, тя ни води на пътешествие из дълбините на нашия Аз и ни помага да отговорим на двата основни въпроса на съществуването – въпросите за посоката и за смисъла. За да отговорим на първия, трябва да установим накъде вървим, както и кой и какво ни направлява. Вторият може да се перифразира така: \"Какъв смисъл придаваме на живота си?\" и \"Съзнаваме ли онова, което наистина става в живота ни?\" Дадем ли отговор на тези въпроси, ние ще сме отговорили на големия въпрос: ЗАЩО ЖИВЕЕМ? И точно това ни помага да направим книгата на Алекс Ровира.

\"Неизживеният живот е болест, от която се умира. \"
Карл Густав Юнг

\"Нищо не се е променило, само аз съм се променил, затова всичко се е променило. \"
Марсел Пруст

\"Развитието на личността започва от момента, когато индивидът се обърне към самия себе си, когато се преоткрие и свали маската, за да може да се срещне с другите, освободен от предразсъдъци. \"
Хорхе Букай
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^