Въведение в Тантра (2006)

Въведение в Тантра (2006)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Философия, Религия
Брой страници208

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга представя будистката тантра под неспециализирана, лесна за възприемане форма. Въпреки че тантра се счита от различните тибетски традиции за най-задълбочената и развита от всички будистки учения, според Лама Йеше основното и послание е просто, ясно и изключително подходящо за живота през XX век. Западът е открил как да освободи изключително могъщи източници на енергия в природата, но все още не съзнава огромната сила, по-могъща и от ядрената енергия, която всеки от нас носи. Докато тази могъща вътрешна енергия стои заключена, животът ни е обречен да остане разпокъсан и безцелен, а ние да продължаваме да бъдем жертви на умственото и емоционално претоварване, характерно за нашата епоха. Практиката на тантра, предназначена да се възползва от този скрит вътрешен потенциал и да го приложи в най-голяма степен, ни предлага най-добрата възможност да преодолеем стреса и да превърнем живота си в смислено, свързано цяло - нещо, което всички желаем.
Тантра е практическо, постепенно изследване на човешкото състояние, което води до себеоткриване, а резултатите му се проверяват чрез собствените ни наблюдения.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^