Възкресяване (ISBN: 9789545855764)

Възкресяване (ISBN: 9789545855764)
Описание
Ключови думиКриминале, Роман, Трилър

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Какво става с нас след като умрем? Наистина ли има живот след смъртта? Притежаваме ли душа? Съществува ли Бог?
За Майкъл Гейбриъл отговорите на тези въпроси се крият в друго измерение, царство на вечността, където не съществува понятие за време, само кристално чиста живителна сила...

И дебнещо зло!
Но ето, че както е било предсказано още преди 500 години от маите, се раждат синовете на Майкъл: русокосият и синеок Джейкъб, надарен с нечовешка сила, интелигентност и способност да вижда в Космоса и тъмнокосият му брат Имануел, който отказва да следва предначертания път.
Ала само обединената сила на двамата близнаци може да върне живота на баща им - Спасителя - и да предпази човешката раса от надвисналата катастрофа.

Но в онзи съдбовен ден се ражда и друго дете. Усъвършенствана от постчовешката генетика, красивата шизофреничка Лилит ще поеме по най-тъмната страна на пътя, който води до далечната Ксибалба (ада при маите) и до последния пристан на човешката раса...
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^