Възпитание на родителите, част 1 (ISBN: 9789549481310)

Описание
Ключови думиЕзотерия

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Всеки от нас иска да стане щастлив и то - колкото се може по-бързо. При това за мнозина щастието е просто липса на отрицателни емоции. Колкото повече положителни емоции получава човек, толкова е по-щастлив - в това са убедени повечето хора. За това, че щастието включва не само сбъдване на желанията, но и отказ от тях, мнозина не се замислят. А нали щастието - това е любов, която съществува в две противоположности!

Един от главните въпроси на всяка религия е: как да почувстваш и да не обезцениш Божественото в душата си? Веднага щом душата загуби единството с Твореца, тя се лишава от енергията на бъдещето и материалът, от който се изгражда семейството, човешките отношения, бъдещите деца, започва да се разрушава и изчезва. За да се появят на бял свят хармонични деца, те трябва да имат пълноценни и здрави родители. За това как се възпитава душата, се говори в свещените книги. Световните религии приобщават човека към висшите закони на битието, позволяват на хората да получат енергията, необходима за създаването на хармонични отношения, семейство и оцеляване в бъдещето.

Разбирам, че всички много искат конкретни препоръки и бързи резултати, затова ще започнем с главната препоръка.
Научете се да привеждате душата си в ред!
При това на бърз резултат е по-добре да не се разчита. Очакването на бърз резултат е поклонение на бъдещето. Но даже ако всичко със здравето, съдбата и отношенията при вас е наред, това не означава, че трябва да спирате с грижата за душата си и развитието й.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^