Вземане на решения при риск и неопределеност (2010)

Вземане на решения при риск и неопределеност (2010)

Вземане на решения при риск и неопределеност (2010)

от 21,99 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници324

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата разкрива ролята на рационалното и емоционалното начало при вземането на решения от човека в ежедневието, икономиката и бизнеса. Многообразието от подходи за анализ на решенията е подредено в четири основни категории според това доколко абстрактен е всеки подход и доколко той предоставя възможност за точни измервания. Всяка от категориите е разгледана в историческа перспектива. В текста намират място класическите психологически и математически методи, както и най-новите постижения на поведенческата икономика и невробиологичното компютърно моделиране на икономическите агенти.

Книгата е предназначена за мениджъри, инженери, информатици, икономисти и психолози от бизнеса, индустрията и академичните среди, студенти по стопанско управление и икономика, както и за всички, които искат да познават механизмите за вземате на решения и да разбират поведението на бизнес партньори, ръководители и колеги.

Въпреки наличието на математически апарат книгата може да бъде пълноценно разбрана и от изкушени читатели без солидна математическа подготовка.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^