Windows Vista (ISBN: 9789549341249)

Описание
Ключови думиИнформатика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Windows Vista предлага повече сигурност, по-добро оформление и много нови програми -но не съдържа официално ръководство на потребителя. Ето каква е целта на настоящата книга. С кристално ясни обяснения, стотици илюстрации и инструкции от тип стъпка-по-стъпка, тази богата и остроумна книга ви отвежда отвъд основните понятия.

Същественият материал, който ще усвоите:
Усъвършенстване на базисните концепции като промененото меню Start, лентата със задачи и характеристиката за моментално търсене.
Защита на компютъра от вируси, шпионски софтуер, спам и възможност за ограничаване достъпа на децата.
Изграждане на домашна мрежа, за да може вашият компютър да споделя файлове, принтери и дори музика.
Организиране и споделяне на музикални, видео- и фотоколекции.
Спокойствие, защото новите инструменти във Vista за създаване на резервни копия, поддръжка и остраняване на проблеми ще ви избавят от затруднения, ако нещо се обърка.

Понякога е достатъчно да имате малко, но качествени познания, отколкото да сте затрупани с голямо количество информация. Ръководствата с размери на телефонен бележник са страхотни за овладяване на определена програма, но недостатъчни за наръчник на начинещи. Ето защо създадохме серията За начинаещи. Мислете за нея като умален вариант на серията Липсващото ръководство - също толкова завладяваща, но събрана в удобен комплект, който ви въвежда бързо, лесно и с цялата яснота, която се очаква от едно Липсващо ръководство.
Авторът и създател на серията Липсващото ръководство Дейвид Пог води рубрика за технологии в New York Times.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^