Описание
Учебната система за 5-7 клас подготвя учениците за международно признатите изпити Fit in Deutsch 1 und 2 и Zertifikat Deutsch. Системата осигурява 80-100 учебни часа на ниво и е одобрена от МОН със заповеди №РД 09-09/05.01. 05г и №РД 09-1513/05.08. 05 г.
Разделена е на тематични модули с ясно поставени учебни цели. Напредва се постепенно като се тренират едновременно уменията слушане и четене с разбиране, говорене и писане.
Учебникът е с безплатни аудиодискове, които включват текстове за слушане, диалози и интервюта (с нормална скорост на говорене) и песни към разделите по лексика и граматика.
Ръководството за учителя гарантира допълнителна помощ с подробно разработени насоки към всеки урок, допълнителни материали за фотокопиране, тестове към всеки урок и заключителни тестовекъм всеки модул.
Wir Plus включва упражнения за затвърждаване и задълбочаване на познанията. В девет раздела са представени упражнения, които тренират уменията говорене и четене с разбиране, писане, най-важните правила и трудности от граматиката, правоговор.
Wir ... live е DVD с интересен филм на теми от ежедневието в Германия.
Wir NEU - новото издание на доказалата се учебна система има свеж, обновен дизайн, нови снимки и илюстрации. Запазена е прегледната модулна структура, плавната прогресия, многобройните игрови упражнения.
Интерактивният вариант на учебната система включва учебника, учебната тетрадка, ръководството и аудиозаписите в удобен за работа с бяла дъска формат на DVD-ROM (в две части А1.1 и А1.2).
В интернет са поместени многобройни задачи към всеки урок, които осигуряват допълнително упражняване на лексиката, граматиката и комуникацията.
Учебникът и тетрадката към всяко ниво са разделени на две части и са събрани в едно книжно тяло за по-голямо удобство на учащите - части А1.1, А1.2, А2.1 и А2.2 са вече на пазара. Очаквайте скоро и Wir Neu 3.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^