Word 2003 вашият треньор (ISBN: 9789549341102)

Описание
Ключови думиИнформатика
Брой страници522

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

... като използвате този САМОУЧИТЕЛ, който ще подобри уменията както на начинаещите, така и на по-напредналите потребители. При това без да полагате маратонски усилия. Word 2003 Вашият треньор ви предлага малки по размер и безболезне¬ни тренировки, чрез които бързо ще влезете във форма. Ще овладеете необходимите ви знания, ка¬то сами определяте темпото. Можете да започне¬те от самото начало или да надградите наличните си знания - всичко зависи само от вас!
НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!
Чувам и забравям; Виждам и си припомням; Правя нещо и го разбирам. Това гласи една стара китай¬ска поговорка. И е напълно вярна! Никой не се е превърнал в Yao Mind (а у нас в Атанас Голомеев) само чрез гледане на баскетбол по телевизията. За да тренирате вашите умения, към книгата сме добавили CD с примери, които да използвате по време на обучението си. Приложили сме форму¬лата на успеха: последователно изложение на ма¬териала чрез инструкции и задачи; възможност за определяне на постигнатото ниво на знания и умения чрез тест след всяка глава; набор от упражнения за тренировка в домашни условия. Все¬ки урок завършва с „кратък преговор\", който по¬зволява освен като учебник, книгата да се изпол¬зва и като бърз справочник.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^