XML Web Services. Професионални проекти (2005)

XML Web Services. Професионални проекти (2005)

XML Web Services. Професионални проекти (2005)

от 21,25 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиИнформатика, Програмиране
Езикбългарски
Брой страници752

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

въздишал WEB УСЛУГАТА PRODUCT DETAILS

С този проект ще се научите да създавате Web услуги с Visual Basic® 6.0 и Microsoft® SOAP Тооlkit. Ще се научите също да добавяте сигурност към Web услугата и да изграждате клиентски приложения, които достъпват защитената Web услуга.

Създаване на Web услугата ЕXCHANGE RATE

В този проект ще дефинирате интерфейса на Web услуга в WSDL документ. Освен това ще създадете Web услуга и клиентско приложение от този WSDL документ с инструментите от комплекта SDK за платформата . NET.

Създаване на WEB услуга за обмен на знания
Този проект покрива някои понятия за напредналите в изграждането на Web услуги на ASP. Net с Visual Studio® NET и С#. Ще научите също как да добавяте сигурност към Web услуга на ASP. NET.

Създаване на Web услуга с Java технологиите

В този проект ще се запознаете със създаването на Web услуги за платформата J2EE. Ще се научите да създавате Web услуги със Sun® ОNE Studio и Java Web services Developer`s Pack.

Проектиране и създаване на Web услуга с IBM® TOOLKIT

Този проект разглежда създаването на Web услуги с различни инструменти на IВМ. Ще създадете Web услуги с IBM Web Services Тооlkit и Websphere® Studio Application Developer и ще ги внедрите на сървъра Tomcat на Apache.

СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГА С JDEVELOPER

В този проект ще се запознаете с изграждането на Web услуги с JDeveloper на Огас1е® и внедряване на Web услуга на Oracle9i Containers за J2ЕЕ. Създаване на Web услуга и мобилно приложение RENT-A-CAR
От този проект ще се научите да разработвате мобилни приложения, използващи Web услуги с Visual Studio . NET и комплекта с инструменти Mobile Internet Toolkit на Microsoft.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^