За началото и края (ISBN: 9789540901558)

За началото и края (ISBN: 9789540901558)
Описание
Колко много глупави и боклучави неща излизат от пишещите ни машини и за почти всяко нещо личното ни мнение е, че то е гениално, а всеки от нас може да каже за другия, че повечето му неща са упражнения по пътя към неповторимото, което някога може да напише. Някои от пишещите, разбира се, имат щастието или нещастието да напишат своето голямо нещо още в началото и тогава започва една битка във времето да си прескочиш сянката, което е почти невъзможно, или пък (за голяма наша радост) се появяват нови и все по-добри неща...
Дай Боже всекиму, защото радостта на пишещия е по време на самото писане. Всичко останало е от лукаваго.
Отново изкушен от словото, този път популярния актьор ни предлага сборник, побрал къси разкази, публицистика, есеистични размишления. Както във всяка своя творческа изява и тук Кисьов е откровен, увличащ с искрената си позиция. Книгата е богато илюстрирана със снимки, представящи ярките изяви на артиста на филмовия екран и на театралната сцена.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^