За разумно мързеливи градинари (2010)

За разумно мързеливи градинари (2010)
Описание
До кого е адресирана тази книга? Преди всичко, до тези, които нямат много сили или пък достатъчно време, за да се трудят през деня и даже част от нощта, превивайки гръб, над своите родни „600 квадратни метра. Или просто нямат такова желание. А искат да имат реколта все пак и при това да не бъде съвсем мизерна. Или в тази книга е направен опит да се осъществи далечната мечта на човечеството за това, как така хем да работиш, пък да не правиш нищо, а в същото време да получиш нещо. И желаеш да получаваш все повече.
Авторът на книгата Галина Кизима е събрала в едно опита, натрупан от „мързеливи градинари, включително и от своя собствен опит.

Но не бързайте да се радвате! Съвсем пък нищо да не прави, никой всъщност не би могъл, но напълно е възможно значително да се съкратят най-трудоемките работи в дворното място (в зеленчуковата градина). Как да се постигне това и защо по принцип то е не само възможно, но и правилно, е написано именно в тази книга.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^