За търговията с думи прости (ISBN: 9789543270682)

За търговията с думи прости (ISBN: 9789543270682)

За търговията с думи прости (ISBN: 9789543270682)

от 13,50 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници270

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

През последните 20 години почти два милиона юридически лица са декларирали чрез фирмените си регистрации в "Държавен вестник", че ще се занимават със или и с търговия.
В страната са останали едва няколко хиляди специално подготвени професионални търговци, което прави 1-2 на хиляда, годни по предположение за подобно предизвикателство.
Настоящата книга е за тази част от остатъка до двата милиона, която силно желае да успее чрез търговска дейност, но не е имала житейския шанс да се подготви за нея.
Книжният пазар у нас е достатъчно снабден с научно-популярна литература от типа "как да продаваме". С един малък недостатък.
Тя е основно преводна и основно американска. Продукт, за съжаление, на малко по-различна икономическа, социална, религиозна, моралноценностна и технически обслужена среда. Средата с най-динамична предприемаческа история. Средата добавила до името на страната си думата "мечта". Но различна от нашата. И все още много трудна за преосъществяване.

Целта на книгата, Уважаеми читателю, е, първо, да докаже на теб самия, че не е трудно да успееш в България, в случай че изпълниш едно важно условие. И то е да не споделяш трите принципа на търговско поведение, в които огромната част от тези два милиона продължават да са вкопчени с трайна и плашеща безнадеждност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^