Забраненият плод (ISBN: 9789547421714)

Забраненият плод (ISBN: 9789547421714)
Описание
Ключови думиРоман, Романтика
Брой страници400

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Халид Зия отваря портите на едно богато имение край Босфора и ни въвежда в ежедневието на неговите обитатели.
Младата и красива Бихтер, израснала под сянката на властната си и завистлива майка, иска да избяга от порочната й слава. Тя вижда в предложението за брак на доста по-възрастния от нея вдовец (с две деца: Нихал и Бюлент) Аднан бей възможността да заживее един нов живот - охолен и богат. А защо не и да провали тайните надежди на майка си – Фирдевс ханъм, че тя ще бъде новата съпруга на Аднан бей. Майка и дъщеря – вечните съперници в надпреварата с времето! За пореден път младостта и красотата побеждават.
Един баща жертва щастието на децата си, заради собствените си трепетни емоции – бракът е сключен.
И макар да се старае да бъде добра съпруга и мащеха, усилията на Бихтер са напразни. Не след дълго тя преосмисля чувствата си и осъзнава, че не изпитва нищо към съпруга си Аднан. Своенравна и непокорна, тя не понася скучния и еднообразен живот, лишен от непринуденост, страст и... взаимност. Дори само при мисълта за този брак, този толкова желан и така усърдно постигнат брак, я полазват ледени тръпки. Всичко, което му е придавало някаква стойност – скъпоценни камъни, платове, бижута, – всичко това се разпилява като шепа изпепелени илюзии в тъмнината на стаята й.
В плен на импулса, напълно отдадена на порив и желание, Бихтер се хвърля в прегръдките на чаровния Бехлюл, племенник на Аднан, който живее в дома им. Двамата започват любовна връзка... Невярна съпруга и всеизвестен женкар!
Забранената сладост на любовния грях е примамлива, опасна и рискована. Пред очите на другите Бихтер и Бехлюл създават собствен свят – прикрит и съкровен, който със своите потайности поражда у тях още по-силна привързаност, още по-интимна близост...
Използват всяка открадната минута, за да си стиснат набързо ръцете, да се целунат крадешком, да си уговорят с недомлъвки поредната среща. Разговарят твърде рядко. Горят в непрестанен копнеж като годеници, които все не успяват да останат насаме.
И у двамата вечно искри жаравата на неудовлетворените желания, в кратките и редки любовни срещи всеки жадува другия с неутолима страст.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^