Задачи по органична химия (2011)

Задачи по органична химия (2011)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиХимия
Езикбългарски
Брой страници288

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В последно време органичната химия претърпя значително развитие след навлизането в нея на теоретичните представи за органичните реакции и използването на съвременните методи за структурен анализ на органичните съединения. Поради това тя далеч надрасна ролята си да бъде средство за систематично описание на методите за получаване на органични съединения и техните свойства. Днес тя представлява дял от химичната наука, който е тясно свързан със съвременните квантовохимични представи за химичната връзка и физико-химичните параметри на органичните реакции, както и с механизмите, по които се извършва разкъсването на старите и образуването на новите химични връзки в органичните молекули.
За да може да се усвои учебният материал от курса по органична химия, е необходимо да се използва такава дидактическа разработка, която да позволи на студентите не само да научат органичните реакции, но и да осмислят задълбочено кои са причините, обуславящи тяхното протичане, как се извършват трансформациите на органичните молекули в хода на взаимодействията между реактантите, кои са факторите, определящи реакционния ход и вида на крайните продукти в реакционната смес.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^