Загадката 2012 година (ISBN: 9789547381643)

Загадката 2012 година (ISBN: 9789547381643)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБългарска литература, Езотерия, История, Младежка литература, Наука
Езикбългарски
Брой страници128

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Състояние: много добро
Издателство: Литера Прима
Град на издаване: София
Налични бройки: 1
Ширина: 140 мм
Височина: 200 мм
Корици: меки
Ключови думи: Канадски автори, 2012 мистика, апокалипсис, Сихоте

Глемият проблем на нашата съвременност може да се формулира съвсем простичко: „Какво става с нашата планета?" Хората все по-малко внимание обръщат на политиката, дори доста загадъчната финансова криза отстъпва на прогнозите на бъдещите катастрофи. Между другото, повечето от тези прогнози не са съвсем лишени от смисъл.
Човечеството се намира в нов завой на развитието си, когато всеки човек разбира, че да се живее както по-рано, не е възможно.
Някак не върви една шепа хора да имат милиарди, а милиарди да нямат с какво да се прехранват.
Много фактори показват, че в историята на нашата цивилизация действително е настъпил преломният момент, след който ни очакват не толкова количествени изменения (те могат да се изразяват със смяна на властта и идеологията, а също с усъвършенстване на битовите или военните оръдия), както е било по-рано. Дошло е времето за качествени промени и само можем да изказваме предположения за природата на тези сили, които вероятно ще променят лицето на планетата.
Точно поради тази причина днес са изключително популярни различните предсказания за бъдещето. До неотдавна тези сведения имаха общ характер, а планетарните срокове за катаклизмите съществено се различаваха.
По наше време се появи число, което на практика обединява всички версии - повечето от източниците показват, че глобалната катастрофа ще стане през 2012 година.
Как обаче ще се случи това? Засега има немалко предположения, повечето от които се опират на авторитетни научни изследвания. За съжаление по-голямата част от общодостъпните източници на информация се скрива от потоците лъжливи прогнози или се смесва с псевдонаучните митове (от което произлиза и недоверието на голяма част от хората).
Кой от сценариите за близкото бъдеще е най-вероятен? Какво го чака човечеството - нова ера или тотална гибел? За да се отговори на тези въпроси, ще се опитаме да пресъздадем заслужаващия внимание сценарий за Катастрофа 2012 година. Защото наистина няма огън без дим, ако разбирате за какво говорим.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^