Законите на един дървен шоп за устройството на природата и на човека и закона за стареенето (ISBN: 9786199038932)

Законите на един дървен шоп за устройството на природата и на човека и закона за стареенето (ISBN: 9786199038932)

от 6,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
В тази книга авторът дефинира законите за устройството на природата и на човека като сравнява написаното в Библията и казаното от Ванга и А. Айнщайн с натрупаните експериментални знания, факти и опит.
Оказва се, че "необразованата и неука", както казват някои, Ванга знае много повече за устройството на природата и на човека отА. Айнщайн и казва истината докато големият учен, какъвто е безспорно А. Айнщайн греши.
Тези закони подлежат на опитна проверка и многократно са били проверени в живота, така че никой никога не може да ги отрече. Най-важното за един човек е да бъде фиозически и духовно здрав и силен. Тази цел не може да бъде постигната, ако хората не знаятя и не спазват законите за устройствотона природата и на човека и закона за стареенето. Защото тяхното неспазване винаги и задължително води до наказание, съответната болест.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^