Законът на Мърфи наопаки 2 (ISBN: 9789546497482)

Законът на Мърфи наопаки 2 (ISBN: 9789546497482)
Описание
Ключови думиПсихология

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Предлагаме на вниманието ви ново оръжие срещу лошото настроение, негативната нагласа, черните мисли и песимизма - колективното произведение на Клуба на оптимистите в България, събрали се виртуално на www. kandidologia. org. За да приведем още по-неоспорим аргумент в полза на тази позитивна кауза, помолихме за подкрепа трима от нашите съвременници, заредени с нестихващ оптимизъм - г-жа Мая Новоселска, проф. Боян Биолчев и г-н Ники Кънчев, които обясняват в края на книгата как те самите успяват да запазят вяра в утрешния ден.

Законът на Мърфи наопаки 2 може да послужи за подарък на приятел, шеф, колега, тъща и други. Това е една мултифункционална книга, а именно, служи за четиво няколко минути преди заспиване или в автобуса на път за работа, за успокояване на приятели в криза, за откриване на мото при разработване на теми по литература, за вдъхновение на сценаристи, режисьори и актьори. Също може да се използва за повдигане на предмети с точно толкова, колкото е дебела книгата или за запълване с цвят на библиотеката у дома или в офиса.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^