Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски
Брой страници256

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Седем лесни правила

- как да вдъхновите колегите, клиентите и купувачите си;

- как да продадете себе си, вашата концепция и вашите ценности;

- как да общувате с харизма и увереност.

Независимо каква е работата или постът ви, влиянието е важен ключ към реализирането на професионалния ви успех и житейските ви цели. „Запали ги! разкрива седем лесни, но действащи правила за начините, по които да използвате вашите идеи и ценностната си система, за да влияете на хората, с които работите или живеете, и да ги мотивирате. Те ще ви дадат удивителни комуникативни умения, които ще ви помогнат да се радвате на по-успешни и удовлетворителни отношения с колеги, клиенти, служители и с всеки друг във вашия професионален или личен живот.

Ще придобиете удивителни комуникативни умения, които ще ви помогнат да се радвате на по-успешни и удовлетворителни отношения с колеги, клиенти, служители и с всеки друг във вашия професионален или личен живот. Освен това „Запали ги! е книга, пълна с истории и тактики на някои от най-влиятелните хора в света. Над двадесет от най-вдъхновяващите бизнес лидери от водещи компании като Ritz-Carlton и Google, и още много известни фирми споделят своите тайни.

* запалете своя ентусиазъм;

* очертайте пътя към успеха с последователна и запомняща се концепция;

* продавайте полза, като поставите слушателите си на първо място;

* нарисувайте картина с въздействащи, запомнящи се и реалистични истории;

* предизвикайте участие, като искате насрещни мнения и преодолявате възраженията;

* подсилете оптимистичната перспектива, като станете маяк на надеждата;

* насърчете хората да постигнат своя потенциал, като ги хвалите и инвестирате в тях.

------------------------------------

Кармайн Гало е инструктор по комуникация на едни от най-известните световни брандове. Сред неговите клиенти са Intel, Barclays, Nokia, Chase, TheHomeDepot, Dreyer’s, Hyundai, L’Oreal, Clorox, SanDisk, IBM, Gymboree и много други. Гало е носител на наградата „Еми за журналистика и е работил като бизнес кореспондент на CNN, както и като водещ и репортер за „Fox, „TechTV, CNET и CBS.

Гало пише и популярна седмична колонка по комуникативни умения за Businessweek. com. Той е специалист по медийни тренинги и презентационни умения за клиентите на глобалната PR фирма Ketchum. Неговите популярни мултимедийни речи са хит навсякъде по света.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^