Записки по един скандал (ISBN: 9789547830592)

Записки по един скандал (ISBN: 9789547830592)
Описание
Ключови думиРоман

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Грешката на една жена е възможност за друга Дали влюбената в своя ученик красива жена е „пасивна жертва на съдбата\" или „главен архитект на собственото си страдание\"?
Ще изпитате цяла гама от чувства към двете на пръв поглед коренно различни героини, но свързани от общата тайна. Проблемът за манипулацията и желанието да прите¬жаваш другия на всяка цена е поставен с острота.

ДОВЕРЕНАТА ПРИЯТЕЛКА СЕ ОКАЗВА СЪВЪРШЕНИЯТ ПРЕДАТЕЛ!

Страховете, копнежите, самотата и желанието да про¬мениш битието си те правят уязвима жертва на социалните предразсъдъци...
Шеба се опитва да запълни празнотата в живота си -„бездната между живота, какъвто е в мечтите, и живота, какъвто е\".
Имената, с които свързват писателското майсторство на Зои Хелър, са Владимир Набоков, Ивлин Уо, Мюриъл Спарк, Мартин Еймис.

„Възхитително злокобна. \"
Дейли Мейл

„Романът на Хелър е история за обсебващи приятелства и сексуално опиянение... \"
Ричард Еър, режисьор на филма

\"Книга, епична като гръцка трагедия, постигаща това, което се очаква от добрата литература... щеше да е тъжна, ако не беше забавна; щеше да е забавна, ако не беше тъжна. \"
Моника Али
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^