Заплетени в мрежата. Постмодерен епистоларен роман (2008)

Заплетени в мрежата. Постмодерен епистоларен роман (2008)

Заплетени в мрежата. Постмодерен епистоларен роман (2008)

от 9,95 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБългарска литература, Роман
Езикбългарски
Брой страници236

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Заплетени в мрежата е роман за любовта на двама мъже, които се срещат в интернет. Роман от много текстове, изпълнени с откровеност и неподправеност. За непостигнато телесно отдаване и мечтата по него. Дълбоко истински емоционални преживявения, разпръснати в необятните пространства на Мрежата, и новата близост, породена именно от непостижимостта за близост. Разкази за преживяването на секса с друг, като обяснение в любов. И търсене. Търсене на единение с другия чрез разказа за себе си, за важните събития в живота и представите си за света и хората.
Мрежата хаотично разпределя ролите, преобръща ценностите и прави нещата и чувствата да стават по-истински, но и разколебават истинността на света. Мрежата провокира у персонажите желанието да представят себе си като идеалния друг, да изградят пред събеседника образите на приемлив и близък до неговите представи и желания човек. Именно това кара Aion и Lemarac да разкриват реалните си чувства, да споделят искрено всекидневните си притеснения, срещи, наслади. Липсва боязън, маските са свалени - невидимото не се нуждае от прикритие, а от изповед. И двамата са откровени пред студения екран, защото той сияе с любовта им и стремежа един към друг. Границите между тях са физически, сетивни, но тяхната любов ги трансформира в усещане за близост.
Текстовете на епистоларния роман „Заплетени в Мрежата" не са затворени в замисъла на своята подредба или в контекста на читателското им очакване, нито от липсата на класическия автор. Те са част от съдбата на читателя в акта на четене, защото всеки читател може да контактува с героите на книгата чрез актуалните е-mail адреси. Защо да не изживеем живия контакт с героите на интерактивната литература?
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^