Описание
След зашеметяващия успех на романа "Диригента", майсторът на трилъра Джери Кинийли се завръща със "Заподозреният" - една напрегната история за чудовищно отмъщение, издържана в най-добрите традиции на психологическия съспенс.
Съпругата на частния детектив Робърт Дюран - красивата и богата художничка Анона Стак - изчезва безследно и никой не знае дали е жива или мъртва. В луксозното й аристократично имение нараства смут. Докато детективът се мъчи с всички сили да разбере какво се е случило с нея, бившият й мъж, плейбоят Джейсън Ларк, както и двете й деца от него - Джон и Лиза - подозират, че виновен за това е Дюран. Полицията е на същото мнение. Примката бързо се затяга около детектива. Единственото нещо, което му остава да извърши, е да открие колкото се може по-бързо загадъчния психопат, замислил целия зловещ заговор, преди той да успее да направи последната стъпка от съвършения си план...
Джери Кинийли е бивш полицай, работещ като частен детектив през последните двайсет и четири години. Член на множество асоциации на криминални писатели в Америка, той е автор на девет романа, два от които са номинирани за престижната награда "Шеймъс". Кореняк от Сан Франциско, той често разполага действието в родния си град и вплита множество случки и елементи от професионалния си опит в своите романи. В момента работи над следващата си книга.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^