Застраховане (2008)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Икономика
Езикбългарски
Брой страници388

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Теорията и практиката на застраховането са така широко и интензивно развити, че едва ли може да бъде разгледано и овладяно всичко. Това е и причината за желанието на автора да насочи своето изследване към основните въпроси. По този начин ще се разшири кръгозорът на работещите в застрахователния бизнес, което е предпоставка за решаване без затруднения на всички правни, математически и социални проблеми, възникващи в застраховането и имащи пряка връзка с тяхната работа.
Учебникът е предназначен за студентите от специалностите "Застраховане и социално дело" и "Икономика на труда". Същият може да се използва и от специалистите в колежите и техникумите, ръководителите и специалистите в застрахователната и презастрахователната практика, както и от всички, които се интересуват от проблемите на застраховането.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^