Заветите на Учителя Дънов (2008)

Описание
Ключови думиФилософия, Религия
Брой страници164
Тегло160

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

" Изходният път, за да излязат хората от противоречията, ще се намери само тогава, когато те решат да направят Конфедерация на всички народи от цялата Земя, да бъдат отворени всички граници. Така донякъде ще се решат социалните въпроси. Това е първата точка в уреждане на земния живот... "

" Когато във всички хора се пробуди съзнанието, че всички са близки, че всички са едно в Бога и всеки е готов да работи за другите, тогава има братство, тогава ще бъдете щастливи. Човек трябва да работи за цялото с любов, както ръката работи не за себе си, а за тялото. Когато почнете работа за Бога, ще оставите всички световни и светски работи, ще работите спокойно, с любов и усърдие... "

" Светът се нуждае от хора, готови на жертва. Пожертвайте своите лични удоволствия и забавления за придобиване на висшите блага на живота. Пожертвайте своя личен живот за живота на човечеството. Светът се нуждае от истински работници, които работят безкористно и с любов, а не само да се тупате в гърдите, че нещо правите... "

" Препятствията, мъчнотиите, които имате, това са камъните, от които ще образувате стъпала, за да се повдигнете. Ако светиите не бяха имали страдания, никога не биха достигнали до тази Божествена пълнота, която имат... "

" Тогава Учителят ще отвори съкровищницата и ще му даде от богатствата, които са в нея... "

" Ако не ме обича Господ, аз няма да бъда жив. Щом живея, Господ ме обича... "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^