Завещанията на богатите и прочутите (2005)

Завещанията на богатите и прочутите (2005)

Завещанията на богатите и прочутите (2005)

от 9,00 лв 2 оферти
Описание
Светът на богатството и славата винаги предизвиква интерес, но не по-малко любопитен е въпросът за наследството. С книгата "Завещанията на богатите и прочутите" издателство "Слънце" продължава темата за света на парите след излизането на двете части на справочника "Най-богатите българи".
Не е ли ирония на съдбата, че на първа страница на завещанието на Лейди Даяна, загинала трагично в автомобилна катастрофа, фигурира указание за "движимо имущество", включващо "всяка кола или коли, които притежавам в момента на смъртта си"?
Не е ли странно, че най-ухажваната актриса - Мерилин Монро, завещава всичките си лични вещи на учителя си по актьорско майсторство?
Тези и много други интригуващи факти за предсмъртната воля на едни от най-известните и най-имотните хора на планетата съдържа книгата "Завещанията на богатите и прочутите". Когато човек се казва Мерилин Монро, Джаки Кенеди, синът й Джон Кенеди или лейди Даяна, завещанието никога не е обикновен юридически документ. Всяко едно завещание е интересно по своему. То може да бъде логично или шокиращо, понякога е обмислено, а друг път е разхвърляно и хаотично, но винаги е отражение на интимния живот на личността, както и на отношенията й с най-близките.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^