Завръщане от Троя (ISBN: 9789549395129)

Завръщане от Троя (ISBN: 9789549395129)
Описание
ULTIMA

Епичен разказ, вдъхновен от световноизвестната компютърна игра

Магически катаклизъм е променил завинаги древния вълшебен свят Сосария. Сега минало, настояще и бъдеще са едно цяло, изгрява нова епоха на открития и конфликти.
Войнствените юкаини, пресметливите технократи, Матриарсите на меърите и доблестните рицари на Нова Британия вече не са разделени от времето и пространството и пътищата им се пресичат. Крехкото примирие помежду им е заплашено от машинациите на невидим враг. И ако непримиримите врагове не преодолеят различията си, Сосария ще попадне под владичеството на бездушния технократски владетел лорд Блекторн.

МАШИНАЦИИ
Книга I от трилогията
ВОЙНАТА НА ТЕХНОКРАТИТЕ

В първата част от трилогията рицарят с драконова кръв Монтенегро, потомък на легендарния сър Лазаро, се прочува из цяла Нова Британия като непобедим воин. Гордостта и непреклонният характер на Монтенегро обаче скоро го лишават от водачеството на рицарския му орден, а собственият му братовчед – магьосникът Дамарио, го предава.
Според Монтенегро причина за падението му е Господарката на Пътя Тълан. Увлечен в интриги и политически машинации, той открива, че с непримиримия си враг имат една обща, по-висша цел – спасяването на три кралства. Неволята ги съюзява, а пътят им ги отвежда през тайни заговори, тролски бърлоги, магически портали и черни дуели до грандиозна битка срещу летящите машини на технократите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^