Защита срещу ревизионен акт (ISBN: 9789548933698)

Защита срещу ревизионен акт (ISBN: 9789548933698)

от 13,50 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПраво, Социални науки
Езикбългарски
Брой страници280
Тегло310

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Безделието винаги е било силната ми страна. Не си преписвам заслуги за това - тук става дума за талант. Малко хора го притежават. Просто по природа съм мързелив и не мога да променя това. Винаги съм готов да прехвърля чужд товар на чужд гръб.

Моята теория е, че човек трябва да се наслаждава на живота, но данъчната практика е против това.
Затова правя неща, които не ми се отдават. Продължавайки така, рискувам всичко да иде на кино.

Четейки данъчни норми осъзнавам, че съм неграмотен. Напразно напрягам умствените си сили да разбера за какво става дума. Не проумявам съдържанието им. Обърквам се. От цялата работа в главата ми остана само мъгла.

Данъчното облагане днес прилича на млекодайна ферма.
Боя се да кажа, че единственото което виждам е липсата на крави!
Разсъжденията на ревизорите, че кравата е машина за правене на мляко, ми се виждат подозрителни. Мисля че отиват твърде далеч.

Странно е, но колкото по - добре опознавам националното данъчно законодателство, толкова по - ясно разбирам, че за приходната администрация всичко е възможно, всичко.

Не се наемам да отсъдя хубаво или лошо нещо са ревизионните актове, но с риск за репутацията си като човек ще кажа, че ревизионните актове не са нищо истинско.
Ревизионните актове са се превърнали в едно от онези властнически увлечения, доказващи, че управляващите се занимават с тези неща от корист и самолюбие.

При споменаването на ревизионен акт хората свиват устни и издават тънък, съчувстващ и презрителен звук. Усмихват се с усмивка, която говори твърде много. С просто око се вижда, че адресат на ревизионен акт не е замаян от щастие. напоследък практиката да се съставят ревизионни актове е достигнала такова съвършенство, че дава възможност да се преодолее закона.

Безрезултатното напрежение при защитата срещу ревизионен акт поражда мъчително чувство, подобно на онова досадно безсилие, което човек изпитва насън, щом рече да употреби физическа сила.
Това което правя не е основание за успешна професионална кариера. За жалост в България, да казваш истината винаги е било пагубно.

Не се правя на толкова знаещ юрист, но не може да се получи ефективна срещу ревизионен акт, както не може да се плува необезпокоявано в басейн пълен с прегладнели алигатори. Подтискащо е.

Причина поради която настоящето изследване на възможността за защита срещу ревизионен акт може да бъде определено като абсурдна измислица!
Здравко Славчев
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^